Κατάστημα Αγίας Σοφίας

Αγίας Σοφίας 28-30 (Πεζόδρομος), Θεσσαλονίκη

Ωράριο Καταστήματος:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:30-21:00

Σάββατο: 09:30-18:00

Τηλέφωνο: 2310 274582

Κατάστημα Καλαμαριάς

Μεταμορφώσεως 24, Θεσσαλονίκη

Ωράριο Καταστήματος:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:30-21:00

Σάββατο: 09:30-18:00

Τηλέφωνο: 2310 407144

Email: [email protected]

Φόρμα Επικοινωνίας

  [recaptcha]

  Συχνές Ερωτήσεις

  Μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας μέσω του tracking number της στα αντίστοιχα sites των συνεργαζόμενων εταιρειών courier. Επικοινωνήστε μέσω email στο [email protected] ή μέσω τηλέφωνου για να σας ενημερώσουμε για το tracking number της παραγγελίας σας.
  Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την παραγγελία σας πριν γίνει η αποστολή της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 2310 274582.
  Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το ως άνω χρονοδιαγράμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.
  Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 274582. β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος – Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Εγγραφείτε στο Newsletter μας

  για να μαθαίνετε πρώτοι τα Διαστημικά Νέα!

  Κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά!

  Follow Us