Η εταιρεία

Τα καταστήματα παιχνιδιών BOOOM TOYS με έδρα την Θεσσαλονίκη στεγάζονται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Αγίας Σοφίας 30 στον πεζόδρομο καθώς επίσης και στο κέντρο της Καλαμαριάς επί της οδού Μεταμορφώσεως 24.

Η δραστηριότητα της εταιρείας δημιουργήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2012 με πολύ μεράκι από ανθρώπους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στην λιανική πώληση εδώ και 33 χρόνια.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ξεκάθαρη και άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιλογή επώνυμων παιχνιδιών, που τηρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας των παιδιών, σε ανταγωνιστικότερες τιμές.

Η προϊοντική γκάμα του καταστήματος είναι άκρως ενημερωμένη και πολυδιάστατη αφού δίνει πολλαπλές επιλογές παιχνιδιών και γενικότερα παιδικών ειδών.

Το παιδί και η δημιουργική του απασχόληση είναι η βασική και καθημερινή ενασχόληση των ανθρώπων της εταιρείας BOOOM TOYS και γι αυτό τον σκοπό προσπαθούμε όλοι μας, με την ίδια συνέχεια αλλά και συνέπεια.

Λίγα λόγια για εμάς

Ίδρυση

H BOOOM TOYS ΕΠΕ ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2012.

Το 1ο κατάστημα BOOOM TOYS λειτούργησε το Νοέμβριο του 2012 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αγίας Σοφίας 30, στον πεζόδρομο, σε ένα χώρο 250m2 με μεγάλη ποικιλία προϊόντων από γνωστές-επώνυμες μάρκες.

Το 2ο ομώνυμο κατάστημα λειτούργησε το Νοέμβριο του 2015 στο κέντρο της Καλαμαριάς, στην οδό Μεταμορφώσεως 24,σε έναν χώρο 230 m2.

Σκοπός

Η κάλυψη αναγκών των πελατών της εύκολα & γρήγορα σε ανταγωνιστικές τιμές και από έμπειρο προσωπικό (28 χρόνια στον ευρύτερο κλάδο).

Στόχος

Να παρέχουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας, ενώ η φιλοσοφία μας βασίζεται στην συνέπεια, στην επιμέλεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με τιμιότητα, ακεραιότητα, εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και σεβασμό στους πελάτες μας, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης, καταφέρνοντας να χτίζουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.

Όραμα

Είναι να καθιερωθούμε διαχρονικά στις συνειδήσεις των καταναλωτών ως το πιο σύγχρονο και ποιοτικό κατάστημα παιχνιδιών το οποίο καλείται να καλύπτει τις πιο αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της .

Αποστολή

Είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο σε ποικιλία προϊόντων όσο και σε σχέση ποιότητας – τιμής, με γνώμονα την συνέπεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό για το παιδί.

Όλα μας τα παιχνίδια είναι προσανατολισμένα να βοηθήσουν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητας τους.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, πάντα στην ύψιστη ποιότητα και καλύτερη τιμή.

Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των παιχνιδιών μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος μας, εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας καλύπτονται πλήρως.

Οι αρχές στις οποίες στηριζόμαστε και αναπτυσσόμαστε, έχουν σαν επίκεντρο τον πελάτη και την συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του καταστήματος μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να μαθαίνετε πρώτοι τα Διαστημικά Νέα!

Κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά!

Follow Us